“Bitcoin Fiyatı Şimdilik İstikrarlıdır, Korkmaya Gerek Yok!”

Kripto para birimi Bitcoin hakkında Chainalysis tarafından yapılan açıklamada araştırmaların Bitcoin fiyatı konusunda istikrarlı ve stabil göründüğü, bu dönemde herhangi bir endişeye gerek olmadığı açıklandı. Chainalysis araştırmasının neye göre ve nasıl yapıldığı merak edilirken %50’den çok değer kaybeden Bitcoin ve altcoin fiyatlarının yakın zamanda daha büyük değer kayıpları yaşaması durumunda şirketin bu açıklaması konusunda ne diyeceği soruldu.

Chainalysis bu konuda yaptığı açıklamaya eklediği ifade ile de yatırımcıların bir kısmını kızdırdı.

Mevcut Bitcoin’lerin çoğu düşüş sırasında ve sonrasında nakit paraya çevirilmedi, satılamadı. Bu da yatırımcıların varlıklarının ellerinde durduğuna işaret ediyor ve satış yapmalarını engelliyor olabilir.

Yatırımcılar zararda oldukları için satamadı

Chainalysis açıklamasına tepki gösteren bazı Bitcoin yatırımcıları satış yapamama nedenlerinin aşırı hızlı ve büyük oranlarda fiyat düşüşüne bağlı zarar durumundan kaynaklandığını ifade etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!