Bitcoin Madencilerini Bekleyen Tehlike Bitmiş Değil

Kripto para birimi piyasasında madenciler zor dönemden geçiyorlar. Cihaz problemleri bir yana, blok ödülü yarılanması bir diğer yana devam ederken madenciler ne yapacaklarına, nasıl kararlar alacaklarına bile bu dönemde karar vermekte zorlanıyor.

Bazı madenciler bu dönemde cihazlarının bozulduğundan söz ederken, bazıları ise cihaz almak istediklerini ancak bunu asla başaramadıklarını ifade etmekteler. Çin’de kripto para birimi madenciliği cihazlarının teslim sürelerinde büyük bir uzama görülürken, aynı zamanda madencilik cihazlarının perakende satış fiyatlarında da büyük artışlardan söz edilebiliyor.

Bugün nasılsa yarın da aynısı olabilir. Zira madenciler bir süredir COVID-19 sebebi ile madencilik cihazları ile ilgili ve tamir konusunda sorunlar yaşarken, bu dönemde blok ödülü yarılanması dolayısı ile sorunları artmışa benziyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!