Bitcoin Madencilik Havuzu CEO’sundan Boğa Piyasası Açıklaması Geldi!

Bir zamanların üst düzey Bitcoin madenciliği havuzlarından biri olan BTC.TOP CEO’su ve kurucu ortağı Jaing Zhuoer, DeFi teknolojisinin dünyadaki enflasyon dalgasından korunmada nasıl yardımcı olabileceğini anlattı ve Bitcoin için “sürekli bir boğa halinin” tehlikeli olacağını ifade etti.

“Derin Bir Ayı Piyasası İhtimali Şu An İçin Düştü”

Medium üzerinden paylaştığı gönderisinde Zhuoer, derin bir ayı piyasasının ihtimalinin düştüğünü ve bu yüzden orta vadeli olarak pasif bir elde tutma stratejisinin en karlı taktik olabileceğini söyledi.

Buna ek olarak Zhuoer, DeFi protokollerinin benimsenmesinin giderek artması ile birlikte teminat göstererek coin ödünç almanın ve bu coinleri satmamanın akıllıca olabileceğini söyledi. Ünlü CEO’ya göre özellikle itibari para birimlerinin değerinin artması durumunda bu taktik önem kazanabilir.

“Bitcoin’de Sürekli Boğa Hali İyi Değildir”

Bitcoin yanlısı bir isim olan Jiang Zhuoer, buna rağmen kendisini “sürekli bir boğa” taraftarı olarak nitelemekten kaçınıyor. Analiste göre uzun süren ayı piyasalarının yaşanma ihtimali artık düşük olsa da piyasa kuralları halen geçerli olmayı sürdürüyor.

Bununla birlikte Zhuoer, bu görüşlerinin tüm büyük kripto paralar için sürekli olarak fiyat yükselişi yaşanacağını düşündüğü anlamına gelmediğini belirtti. Ünlü CEO’ya göre bu tür bir yaklaşım tehlikeli olabilir:

“Sürekli boğa piyasasının yaşanmasını savunanlar ekonomi ve finans alanında en temel anlayışa bile sahip değildir.”

Buna ek olarak Zhuoer, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında şu an için kripto para pozisyonlarında zararda olanların ileride bu zararlarını kurtarabilme ihtimalleri olduğunu ve şu an Bitcoin’e yatırım yapmayanların gelecekte pişman olacağını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!