Bitcoin Önemli Bir Direnç Olan 8.800 Dolar Seviyelerine Yükseldi

Bitcoin gün içerisinde yükselişlerine istikrarlı şekilde devam ederek 8800 dolar seviyelerini görmüş durumda. Yayın saatine göre 8850 dolar seviyelerine kadar yükselen BTC, bu önemli direnç engelini de aşıp 9000 doların üzerine yükselirse ciddi yükselişler tetiklenebilir.

Uzmanlar 8800 ila 9000 dolar seviyelerini çok önemli bir seviye olarak görürken ilk denemede bu seviyenin aşılamayabilecek olduğunu ifade ediyor. Ancak bu seviye hemen aşılamasa bile kısa vadede aşılacağı öngörülüyor.

Analistler yeni hedef alanını 9000 ila 9600 dolar olarak belirtirken bu seviyelere yakın zamanda çıkılabileceğini ifade ediyor. Bitcoin, yatırımcısına 24 saat içerisinde yaklaşık yüzde 10 oranında kazandırırken, ilk 20 de olan tüm altcoinler de BTC’nin bu yükselişinden sonra trend çizgisini kırdı ve önemli direnç noktalarının üzerine yükseldi.

Yeni destek noktası 8450 dolar seviyesi olarak belirlenirken 9000 doların trendi tamamen “yükseliş” yönüne çevirecek en önemli seviyelerden olduğu ifade ediliyor.

Ayrıca uzmanlar bu dönemde panik alış ve satış yapılmaması konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Sürekli olarak değişen Bitcoin fiyatını sitemizden takip edebilirsiniz: Bitcoin fiyatı

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!