Bitcoin Rallisi Kapıda Mı?

An itibarı ile 51 bin 500 doların üzerinde işlem gören lider kripto para birimi Bitcoin, piyasaları yine yeşillendirdi. Bitcoin’in 50 bin doları destek seviyesine taşıma eğilimi ise en çok altcoinlerin işine yaradı.

Dün itibarı ile 47 bin dolar seviyelerinde dolaşan BTC, boğaların gözünü 52 bin dolara dikmesiyle yükselişe geçti ve %6’lık bir yükseliş kaydetti. Bu durum boğaların yeni hedefinin 50 bin dolarlık destek seviyesi olduğu görüşünü destekliyor.

Bu da BTC’nin bugünü 52 bin dolardan kapatması halinde boğaların yeniden sahnedeki yerlerini alacağı inancını kuvvetlendiriyor.

Genel olarak tüm altcoinler için güzel bir yükseliş şansı yaratan bu durum listenin 2 ve 5. sırasında yer alan ETH ve Polkadot (DOT) yatırımcılarının da yüzünü güldürdü.

An itibarı ile ETH 1607 dolardan işlem görürken DOT, 37 dolardan, 3. sırada yer alan Cardano ise 1.25 dolardan işlem görüyor. Özetle top 10 listesinde yer alan tüm değerler an itibarı ile yükselişte ve bu durum akabindeki yukarı yönlü hareket beklentilerini de beraberinde getiriyor.

Bitcoin’de Ralli Beklentileri

Bilindiği gibi geçtiğimiz ay 43 bin dolar seviyesini gören ve yürekleri ağızlara getiren Bitcoin fiyatı, tam da analistlerin beklediği gibi yükselişe geçmiş ve 47 bin dolar görülmüştü.

Başından beri bunun doğal bir düzeltme hareketi olduğunu iddia eden analistlere göre mart ayı yeni yükselişlere gebeydi ve gerçekten de beklenen oldu. Şimdi herkesin gözü yeni gelecek yukarı yönlü seviyelerde.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!