Bitcoin Rekorunu Bu Yıl Kırabilir Mi?

Bitcoin, bu yılın en fazla ilgi gören paralarından bir tanesi. Henüz daha hiçbir devlet Bitcoin kabul etmiyor ve devlet dairelerinde hala daha kredi kartı ve nakit ödemeler geçerli oluyor. Hükümetler tarafından kabul edilmemesine rağmen Bitcoin şimdiden bazı mağazalar tarafından ve dükkanlar tarafından kabul edilmeye başlanmış bir kripto para olarak gösteriliyor. Bu yıl içerisinde tekrar 20.000 dolar sınırını aşarak yeni bir rekor kırması beklenen Bitcoin’in diğer Ethereum ve benzeri kripto paralara oranla daha fazla şanslı olması ve daha fazla kullanıcı tarafından kullanılır olması Bitcoin’in daha fazla yükselmesinde bir etken olarak dahi gösteriliyor.

Tüm bunlara rağmen bu sene içerisinde oldukça zorlu bir süreç yaşayan kripto paraların arasında elbette ki Bitcoin’de bulunuyor. Zira 20.000 dolar seviyesinden sonra 6.000 dolar seviyesine kadar gerileme yaşaması dolayısı ile Bitcoin‘e algı olumsuz yönde düşmüş ve kullanıcılar kripto para dünyasında yaşanan bu düşüşlerin Bitcoin ve diğer Ethereum ve benzeri kripto paraların güvenilir olmadığını ve yarı yolda kalabilecek olduklarını düşünerek kripto paraları terk etmeye dahi karar kılmıştı.

Geldik Mayıs Ayına!

Mayıs ayına geldiğimizde ise Bitcoin bir anda yükselmeye başladı ve 10.000 dolar sınırına yaklaştı. Hali ile bu sene içerisinde geçtiğimiz sene sonuna olduğundan farksız bir şekilde Bitcoin’in ciddi anlamda değer kazanması ve 25.000 dolar sınırına kadar çıkması muhtemel olarak gözüküyor. Kripto paralar hakkında hükümetlerin olumlu adımlar atmasının da bu süreçte etken rol oynaması bekleniyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!