”Bitcoin Sorumsuz Para Politikalarına Karşı Kaçış Yolu Sunuyor”

Ikigai Asset Management kurucusu Travis Kling, kripto paraların sorumsuzca hazırlanmış olan para politikalarından kaçış yolu sunduğunu açıkladı. Kripto paraların geleceği hakkında konuşan Kling, para politikalarının siyasiler tarafından sorumsuzca ve düzgün olmayan bir biçimde hazırlandığını, belirli kötü yönleri olduğunu ve insanların tek umudunun Bitcoin olabileceğini iddia etti.

Bitcoin’i gelecekte altından daha fazla tercih edilmesinin mümkün olabileceğini ve altına göre daha değerli olabilecek olduğunu açıklayan Ikigai Asset Management kurucusu Travis Kling, ”Bitcoin gelecekte altından daha değerli olabilir. Para politikalarının sorumsuzca hazırlanmış olduğu ülkelerde, Bitcoin tek kaçış yolu olabilir ve insanların sorumsuzca hazırlanmış olan para politikalarından kendi elleri ile kolayca kurtulmalarına olanak sunabilir” dedi.

Bitcoin dijital altın tartışması

Bitcoin’in dijital altın olup olmadığı ve gelecekte altına göre daha değerli olup olmayacak olduğu merak konusu. Henüz altın yatırımı sürekli olarak değer kazanırken Bitcoin yatırımının değerinin düşmesi ise dijital altın olması için uzun süreye ihtiyaç olduğunu doğruluyor.

  • Bitcoin’i dijital altın olarak göre büyük yatırımcılar var.
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!