Bitcoin Tahminleriyle Tanınan Ünlü İsim Bu Altcoinden Aldı!

Bitcoin (BTC) ve altcoinlere dair yaptığı tahminleriyle dikkat çeken BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes yanlış yaptığı bir tahmin nedeniyle son kripto para rallisini kaçırdığını düşünüyor.

Son blog gönderisinde küçük resim yerine daha büyük resme odaklandığı için son Bitcoin rallisini kaçırdığını itiraf eden Hayes, yaklaşan bir altcoin rallisine hazırlanmak için nakit para çektiğini söyledi.

Popüler zincir üstü analitik platformu Lookonchain bugün yaptığı paylaşımda Arthur Hayes’in 5.14 milyon dolar değerinde 17 milyon LOOKS tokenine sahip olduğunu açıkladı.

Lookonchain ayrıca 17 milyon LOOKS tokeninin Hayes’i LOOKS’un en büyük bireysel sahibi yaptığını da ekledi.

“Arthur Hayes şu anda LOOKS tokenin en büyük bireysel adresi haline geldi.

Zira Hayes 17 milyon LOOKS’a sahip bulunuyor.”

Lookonchain eski BitMEX kurucusu Arthur Hayes’in 24 Ağustos 2022’den 3 Kasım 2022’ye kadar toplam maliyeti 1.786 Ethereum (ETH) (2,76 milyon dolar değerinde) olan ortalama 0,258 dolar fiyatla 10,68 milyon LOOKS aldığını belirtti.

Hayes paylaşılan verilere göre ilk yüklü alımını 2022 yılının Haziran ayında halihazırda iflas etmiş kripto para borsası FTX üzerinden yaptı.

Buna göre Hayes yaklaşık 1,67 milyon dolar değerinde 4,85 milyon adet LOOKS satın aldı.

LOOKS, tacirleri, koleksiyoncuları ve içerik oluşturucuları ödüllendirmeyi amaçlayan, topluluk odaklı bir NFT pazarı olan LookRare’in yardımcı program belirtecidir.

Son bir haftada %48 oranında yaşayan LOOKS yazım esnasında 0,2857 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!