Bitcoin Ticareti En Çok 16.00’da Yapılıyor

Gün sonuna doğru kripto para işlemlerinin büyük oranda arttığına değinen araştırmalar, Bitcoin’in özellikle 16.00’da çok yüksek işlem hacmi raporladığına değiniyor. Cointelegraph tarafından yayınlanan haberde söz edildiği kadarıyla Bitcoin’in özellikle de en fazla işlem gördüğü yoğun saat 16.00 iken, bu durumun küresel çapta olduğundan söz ediliyor.

Skew’in bu verileri doğruladığı iddia edilirken, özellikle sebebi konusunda bir açıklama yapılmayan bu ticaret saati ile ilgili olarak 16.00’da Bitcoin fiyatının çok değişim göstermediği biliniyor.

Bitcoin’in daha çok gün sonlarına doğru Türkiye saati ile gece saatlerinde değişim gördüğü, 18.00 sonrasında çok daha fazla aktif olarak fiyatında değişimler olduğu bilinmekte. Yatırımcılar için yüksek hacmin olduğu saatler son derece önemli iken, alım ve satım eylemleri açısından bu durumun dikkat çeken bir veri olduğu belirtilmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!