Bitcoin Yatırımcıları için Geliştirilen Akıllı Telefon: SikurPhone

SikurPhone

Bitcoin yatırımcıları için özel olarak geliştirilmiş olan güvenilir akıllı telefon altyapısı SikurPhone resmi olarak tanıtıldı. Birçok üretici, zaman içerisinde farklı yenilikleri bizlere sunuyor. Kripto para sektörünün ön plana çıkması ile birlikte yenilikler çok ciddi anlamda boy gösteriyor.

SikurPhone, özellikle yatırımcılar için ciddi şekilde fark yarattığını net şekilde söyleyebiliriz. MWC 2018 kapsamında tanıtılan bu telefon, özellikle Bitcoin kullanıcıları için çok büyük yenilikler sunuyor olacak.

Steve Wozniak İçin Gönderme

Apple şirketinin kurucularından birisi olarak dikkat çeken Wozniak, bildiğimiz gibi kripto para sistemlerini yerin dibine gömdü. MWC 2018 kapsamında da kripto para telefonlarına dair atılan adımlara ciddi anlamda eleştirel şekilde yaklaştı. Ancak akıllı telefon geliştiricisi SikurPhone yetkilileri, bu anlamda Wozniak’a sağlam bir gönderme yaptılar.

Steve Wozniak bu olayın ne kadar kötü olduğunu anlıyoruz. Bu yüzden yeni Sikurphone’u denemenizi istiyoruz. Sizi bekleyen bir hediyemiz de var.

Her Anlamda Güvenlik ve Android Altyapısı

Steve Wozniak için yayınlanan bu göndermenin hemen ardından şirket, telefon ile alakalı alternatifleri bizlere sundu. Android Nougat işletim sistemi ile gelen telefonda özel güvenlik önlemleri alındı. Bu güvenlik önlemleri sayesinde kripto para yatırımcıları için telefon ciddi anlamda fark yaratacak. Telefon ile alakalı olarak şirket tarafından yayınlanan metin aşağıdaki gibidir;

Kripto para birimleriniz güvenli bir biçimde saklanmayı hak ediyor. #Sikurphone ile dünyadaki tek kripto cüzdanlı akıllı telefon ile sizin güvenliğiniz bizim garantimiz altında.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!