Bitcoin Yükseldi, Yatırımcılar 9.000 Doları Görmek İstiyor

Bitcoin fiyatı dün gece saatlerinde büyük bir yükseliş olmasa bile 300 doların üzerinde değer artışları gördü ve kripto paranın değerinin artışı gece saatleri olsa da milyonlarca kripto para birimi sahibinin ilgisini çekmeyi başardı. Türkiye’de ve ABD’de yatırımcılar dün gece saatlerinde olan artışlar ile birlikte ilk olarak satış yapma yolunu tercih ettiler. Hemen ardından ise kripto para birimi yatırımcıları fiyatların daha fazla artabileceği düşüncesine bağlı kalarak daha fazla kazanç elde etmek için Bitcoin fiyatının yükseleceği beklentisi ile 9.000 doları beklemeye veya bu seviyeye yakın bir seviyeyi beklemeye başladılar.

Güncel fiyat şimdi 8.699 dolar seviyesinden düşük.

Bitcoin yükselecek, düşecek tartışmaları arasında geçen uzunca bir haftadan sonra beklenen oldu ve fiyat yükselişi gerçek oldu. Bitcoin yatırımcılarının bu fiyat yükselişinden beklentisi ile ilgili olarak ise 9.000 dolar öncesinde satışların az, 9.000 dolar sonrasında alımların ve satımların daha fazla olmasının beklendiği ifade edildi. Bazı yatırımcılar ise daha yüksek fiyatları görmeden hemen önce elinde olan Bitcoin’lerin miktarını artırmak gerektiği düşüncesinde.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!