Bitcoin’de Beklenen Oldu: Fiyat 7.000 Doların Üzerine Çıktı

Bitcoin kısa süre önce 7.000 dolar seviyesi geride bırakmış ancak bu seviye üzerinde kalıcılık sağlayamayarak geri düşmüştü.

Birkaç gündür sıkışıp kalan fiyat, sabah saatlerinde kademeli bir yükselişle kendini 7.100 dolar seviyelerine kadar yükseltti. Gün içerisinde 7.100 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşayan BTC, yayın saatine göre 7.050 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 24 Saatlik kazanç ise yüzde 4’ü geçmiş durumda.

Uzmanlar birkaç gün boyunca 7.000 doların üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda yeni hedefin 8.000 dolar seviyeleri olduğunu ifade ediyor.

Öte yandan düşen piyasalara rağmen Bitcoin’in haftaya yükseliş ile başlaması ve psikolojik bir sınırı geride bırakmış olması, Twitter üzerinde Bitcoin’in trend listesine oturmasını sağladı. Sosyal medya üzerinden birçok kişi BTC yatırımı yapacak olduğunu dile getiriyor.

Bitcoin fiyatını anlık olarak sitemizden takip edebilirsiniz: Bitcoin fiyatı

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!