Bitcoin’de Boğa Sorunsuz İlerliyor Diyen CryptoQuant Analistleri Kısa, Orta ve Uzun Vadeli BTC Hedefini Açıkladı!

Bitcoin ve altcoinler Aralık ayı başında yaşanılan yükseliş sonrasında düzeltme yaşadı ve o zamandan bu yana belirli bir aralıkta hareket ediyor.

Bazı analistler düzeltmenin bittiğini ve bu seviyelerin dip olduğunu belirtirken son analiz CryptoQuant‘tan geldi.

Bu noktada CryptoQuant, spot Bitcoin ETF’lerine yönelik artan iyimserliğin ve beklentinin BTC fiyatını olumlu etkileyeceğini ve fiyatın 160.000 dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Coindesk’e konuşan CryptoQuant analistleri BTC fiyatı etrafında yoğunlaşan katalizörlerin Bitcoin’i kısa vadede 50.000 dolara çıkarabileceğini belirtti.

“ABD’deki spot Bitcoin ETF’ine yönelik beklenen talep, faiz indirimlerine ilişkin beklenti ve yaklaşan halving gibi katalizörler Bitcoin fiyatlarını kısa vadede zincir üzerinde en az 50.000 dolara çıkarabilir.

Bu kapsamda Bitcoin ve kripto piyasalarının 2024’te çoğunlukla aşağıdaki etkilerin etkisiyle olumlu bir yıl geçirebileceğini savunuyoruz.

Bu etkileri; 1- Ağ etkinliği, 2-Bitcoin yarılanması, 3- Makroekonomik görünümün iyileşme beklentisi, 4-spot Bitcoin ETF’ine yönelik beklenti ve 5- artan stabilcoin likiditesi olarak sıralayabiliriz.

Zincir içi değerleme ve ağ ölçümleri, Bitcoin’in boğa piyasasında iyi durumda olduğunu ve orta vadede Bitcoin’in 54.000 dolara ve uzun vadede ise bu döngü fiyatının zirvesi olarak 160.000 dolara kadar çıkabileceğini gösteriyor”

Bitcoin yazım esnasında 42,746 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)