Bitcoin’de (BTC) Ayı Piyasası Bitti Mi? Hedge Fonu Yöneticisi Boğa İçin Tarih Verdi!

Kripto para hedge fonu Morgan Creek Digital’in yönetici ortağı Mark Yusko, katıldığı bir röportajda Bitcoin‘in geleceği ve ayı piyasası hakkında konuştu.

Bitcoin fiyatının dipte olduğunu düşünen Yusko, 10 aylık kayıplarla dolu bir süreçten sonra kripto kışının bittiği ve Bitcoin’in ortalama 6-9 ay içerisinde yeniden bir ralliye gireceğini söyledi.

Bitcoin’i mükemmel bir değer deposu ve dijital altın olarak tanımlayan Yusko, 2021’in sonundan itibaren devam eden sert düşüşten endişe duymadığını ifade etti.

Bitcoin’in 17500$’da ayı döngüsünün dibine ulaştığını düşünen Yusko şunları söyledi:

“Bence kripto baharı başlıyor. Ancak parabolik harekete baktığımızda kripto yazı için hala biraz zamana ihtiyacımız var. Bu muhtemelen altı ile dokuz ay içerisinde gerçekleşecek.

Bitcoin mükemmel bir değer deposudur. Temelde dijital altındır. Altın dünya tarihindeki tek paradır ve Bitcoin de altın kadar iyi. Kıtlığın yanı sıra bölünebilme ve taşınabilme özelikleri var.

Aşırı kaldıraçlı pozisyonların tasfiyesini gördüğümüz için Kasım ayından itibaren işler yolunda gitmiyor. Bu süreçte her şey düştü ve korelasyonlar yükseldi. Bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Şimdilerde bu korelasyon tersine dönüyor.

Geçen Cuma buna iyi bir örnekti, piyasalar düştü ancak Bitcoin yükseldi.

17500$’lık dipten sonra daha yüksek dipler ve yüksek tepeler yaparak ilerliyoruz. Bunun dip olduğunu düşünüyorum.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!