Bitcoin’de (BTC) Sert Silkeleme! Fiyat 9800 Dolara Kadar Geriledi!

Bitcoin fiyatına dakikalar önce sert bir düşüş yaşandı. Ciddi bir satışla karşılaşan BTC fiyatı 9800 dolar seviyesine kadar sert bir şekilde gerilese de hemen ardından 10.000 doların üzerine tekrar yükseldi.

Volatil bir şekilde fiyatlanan BTC fiyatı yayın saatine göre 10.000 dolar üzerinde olsa da bu silkeleme hareketi ile birçok yatırımcının saf dışı edildiği kesin. Unutulmamalı ki bir piyasada herkes kazanamaz, her zaman birileri kaybederken birileri kazanmak zorundadır, bu işin kuralı bu. Bu bilinçte olmayan ve heyecana kapılıp düşerken satıp yükselirken alan yatırımcılar genellikle “kaybeden” kısmına kendi isimlerini yazdırmaktadır.

Bu sert hareket ile birçok long pozisyonun tasfiye edildiği görülürken, 9800 doların bir destek seviyesi olduğunu daha önceki analizlerimizde belirtmiştik.

Bundan sonraki destek seviyelerinin ise 9500, 9200 ve 8900 dolar seviyelerinde olduğu görülüyor. Mutlaka bu destek seviyelerine göre hedef belirlemeli ve pozisyonlar buna göre alınmalıdır. Aksi halde sert yükseliş ve düşüşlerde stop-loss emir kullanılmamışsa “panik” ile ciddi zararlar görülebilir.

Bitcoin fiyatını anlık olarak sitemizden takip edebilirsiniz: Bitcoin Fiyatı

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!