Bitcoin’de Büyük Rallinin Ardından Yaşanan Düzeltme Hakkında Uzmanlar Ne Düşünüyor?

Bitcoin iki yılı aşkın bir süredir Coinbase üzerinde ilk kez rekor seviyeye ulaşarak bir kez daha gündemi belirledi. Ancak, token zirvesini uzun süre koruyamadığı için coşku kısa sürdü.

Kripto para fonu Split Capital’in kurucusu Zaheer Ebtikar durumu yorumladı. Ebtikar, “Bitcoin satın alan neredeyse herkesin şu anda kârda olduğu göz önüne alındığında, bir miktar kâr satışı görme ihtimalimiz oldukça yüksek” dedi.

Rekor kıran yükseliş, piyasa izleyicileri arasında bir FOMO (kaçırma korkusu) hissi uyandırdı. OSL SG Pte’nin ticaret müdürü Stefan von Haenisch, “Spot ETF’lerdeki mevcut ivme ve yaklaşan yarılanma (halving) trendi ile tüm zamanların en yüksek seviyelerinin kırılmasının, şu anda piyasaları kenardan izleyen katılımcılar arasında gerçek FOMO’yu uyandıracağına” inanıyor.

Anchorage Digital’in CEO’su ve kurucu ortağı Nathan McCauley, durum ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi kripto için bir dönüm noktasına işaret ediyor. Geleneksel kurumlar bir zamanlar kenarda duruyordu; bugün, kripto boğa piyasasının başlıca itici güçleri olarak tam güçle buradalar.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)