Bitcoin’de Dipte Miyiz? Analist Kendi Görüşünü Aktardı!

Bitcoin’deki kararsızlık devam ederken analistler de ikiye ayrılmış durumda. Bir kısım analist düşüşlerin derinleşebileceğini şiddetle savunurken bir diğer kısım ise BTC’de bu seviyelerin dip olduğunu ifade ediyor.

Yatırımcılar açısından ne kadar fazla fikir duyulursa o kadar objektif ve iyi olacağı için Bitcoinsistemi.com olarak iki yön için de hem analist görüşlerini hem de teknik analiz verilerini paylaşıyoruz.

Birçok kişinin yakından takip ettiği Immortal da Twitter üzerinden görüş bildiren analistler kervanına katıldı.

Bu ay başında başlayan düşüşlerin Ekim sonuna kadar devam edebileceğini ifade eden analist, güncel BTC grafiğini 2017’deki haliyle karşılaştırdı ve Ekim ayından sonra sonra ciddi bir ralliye başlanacağını ve rekor seviyelere ulaşılacağını belirtti.

Analiste göre yaşanılan bu düşüşler BTC’deki son düzeltme hareketi olacak.

BTC Fiyatı 2017 – 2021 Karşılaştırması

Yorumlarına devam eden analist şu şekilde açıklamasını devam ettirdi:

“Tüm piyasadaki bu korkuya rağmen BTC’nin düşmemesi iyiye işaret. 45.000 dolar seviyelerine tekrar yükseliş olduğunda yeni bir rekor yürüyüşü bence başlamış olacak”.

Ethereum için de önümüzdeki günlerde yükseliş yönlü hareket göreceğimizi düşünen analist, piyasa hakkındaki görüşlerinde yalnız değil.

170 bin takipçisine paylaşımda bulunan CryptoCapo da bu seviyelerin dip olduğunu ve buralardan alış yapmayanların önümüzdeki günlerde pişman olacağını ifade etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)