Bitcoin’deki Düşüş Konusunda Uyarmıştı! Peter Brandt’ten Yeni BTC Yorumu!

27.500 dolara kadar çıkan Bitcoin, ABD’deki borç tavanı müzakereleri uzamaya devam ederken ve piyasaları olası bir temerrüde düşürme korkusuyla küresel hisse senetleriyle birlikte düşüş yaşadı.

Yaşanan düşüşle beraber 26,600 dolara kadar gerileyen BTC, yatay hareketlerine devam ediyor.

BTC’nin son fiyat hareketlerini değerlendiren başarılı analist Peter Brandt, Bitcoin’de yakın vadede düşüş beklediğini söyledi.

BTC’nin düşüş eğiliminde olduğunu belirten Brandt, son paylaşımında Bitcoin’in günlük flama veya bayrak olarak bilinen kısa vadeli bir düşüş görünümüne sahip olduğunu ifade etti.

Paylaşımına bir de grafik ekleyen Brandt, BTC‘nin orta nokta tepelerinin üzerinde önemli bir ralli olmadığı sürece genellikle yakın vadede düşüş eğilimiyle ilişkilendirilen bir grafik modeli oluşturduğunu söyledi.

“Bitcoin grafiğinde belirttiğim model bir flama veya bayrak modeli olarak bilinir.

Ve orta nokta yükseklerinin çok üzerinde olumsuzlanmadığı sürece kısa vadeli düşüş etkilerine sahiptir. “

Peter Brandt birkaç gün önce yaptığı paylaşımında da Bitcoin fiyatının kısa vadeli bir düşüş trendine neden olabilecek bir baş ve omuz modeli oluşturduğunu belirtmişti.

Sonuç olarak başarılı analist, BTC’nin yükselişe geçmeden önce bir düşüş yaşamasını bekliyor.

Zira Brandt daha önceki paylaşımlarında uzun vadede Bitcoin’de yükseliş beklediğini açıklamış ve yatırımcılara Bitcoin’de uzun vadeli hareket etmeyi tavsiye ederek 40.000 dolar beklediğini söylemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)