Bitcoin’deki Düşüşü Doğru Öngören Analist, BTC İçin Bundan Sonraki Hamleyi Açıkladı!

Worth Charting’in kurucusu ve CNBC’ye sık sık katkıda bulunan Carter Braxton Worth, 7 Mayıs Cumartesi günü müşterilerine Bitcoin’in (BTC) yaklaşık 34.500 dolardan 30.000 dolara düşebileceğine dair grafikler göndermişti.

Öyle ki, sonraki 5 gün içinde sadece 30.000 dolara inmekle kalmadı, 26.000 dolara kadar geriledi.

Worth, bugün yaptığı son güncellemesinde Bitcoin’in bir sonraki hamlesinin 20.000 dolara kadar inebileceğini gösteren bir dizi e-posta gönderdi.

“Bitcoin İçin Bir Sonraki Düşüş Yakın Olabilir”

Worth, yaptığı açıklamalarında şunları söyledi:

“Şu anki kanaatimiz, bir sonraki düşüşün yakın olduğu yönünde. Yani, 7 Mayıs Cumartesi günü özellikle savunmasız göründüğü gibi, Bitcoin yine çok kırılgan görünüyor. Endişe verici bir şekilde 30.000 dolar seviyesinde seyrediyor ve günden güne sıçrama yapamıyor.”

“Prensip olarak, kritik bir seviyeye keskin bir şekilde düşen bir hisse senedi, döviz endeksi veya emtia, daha aşağı kırılmadan önce (satış baskısı yeniden başlamadan önce) söz konusu seviyeye geri dönecek ve dolacaktır. Bizim görüşümüze göre, son 2 haftadır durgun olan Bitcoin negatif yönde “canlanmak” üzere.”

Forbes analisti Chuck Jones, aşağıdaki grafikte 20.000 dolar seviyesinin 2017 sonlarındaki zirveden bir destek aldığını ve ayrıca 2020 sonunda gerçekleşen konsolidasyon periyodundan da ufak bir destek gördüğünü söyledi.

Jones’a göre Worth’un tahmini gerçekleşirse bu destek seviyelerinin de dayanmaması sürpriz olmaz.

Worth’ün analizine göre BTC’nin düşebileceği 20.000 dolar seviyesinin geniş grafik görünümü.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!