Bitcoin’deki Zirveyi Ve Düşüşleri Bilen Analist BTC’deki Dip Hedefini Açıkladı!

Bitcoin‘in Kasım 2021’de 69.000 dolarlık ATH’sine ulaştığında ayı piyasasının başlayacağını ve BTC’nin 20.000 dolara düşeceğini tahmin eden ünlü tüccar Gareth Soloway, BTC ile ilgili yeni tahminlerini açıkladı.

Yakın bir tarihte Kitco News‘e konuşan 20 yılı aşkın deneyimi bulunan kıdemli tüccar, Bitcoin’in aşağı yönlü hareket etmesini beklediğini söyledi.

Bitcoin‘in 9.000 dolara doğru hareket edeceğini düşünen Gareth Soloway, şunları söyledi:

“Bitcoin’de kısa vadeli bir hedef olarak hala 12.000 ila 13.000 dolar arasına bakıyorum.

Ancak BTC’nin bu seviyelerin de altına düşebileceğini düşünüyorum. Zira Bitcoin’in 10.000 doların altına ineceğine ve 9.000 doları göreceğimize inanıyorum.”

Soloway’e göre Bitcoin bir ayı bayrağı modeli oluşturdu ve 9.000 dolara düşmesi kaçınılmaz bir durum.

Ancak kıdemli analist BTC‘de kısa vadede küçük de olsa bir ralli görülebileceğinin altını çizdi. Bu rallinin gerçekleşebilmesi için tek şartın ise BTC’nin 17.000 doları aşması olduğunu söyledi.

Analist, bu şartın gerçekleşmesi halinde Bitcoin’in 18.400’a çıkacağını belirtti.

Soloway sonuç olarak Bitcoin’de kısa vadeli yükseliş meydana gelse de BTC’deki düşüş eğilimini gösteren ayı bayrağı modelini görmezden gelemeyeceğimiz söyledi.

“Tek yapmamız gereken 17.000 doları aşmak. Aslında kısa vadeli bir yükselişle yaklaşık 18.400 dolara çıkacağımızı düşünüyorum.

Yani aslında, kısa vadeli yükseliş beklentisi içerisindeyim, ancak burada hala düşüş eğilimi gösteren daha büyük modeli de görmezden gelemeyiz.”

Soloway daha önceki tahminlerinde de regülasyon çalışmalarının Bitcoin ve kripto paralar için önemli olduğunu ve regülasyonların 2023’te BTC ve kripto için yukarı yönlü ivmenin anahtarı olacağını savunmuştu.

Soloway ayrıca Bitcoin boğa piyasasının Mayıs 2023’te başlayabileceğini iddia etmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!