“Bitcoin’e Dikkat! Balinalar Toplu Dumpa Hazırlanıyor!”

Bitcoin günlük ma200’ü (45.021$) kırdıktan sonra, bugün bu seviyesi yeniden test etti. Bitcoin’in önemli hareketli ortalamalarının üzerine çıkması pozitif bir veri olsa da yeni giriş için riskli bölgede olmaya devam ediyoruz. Risk almak isteyenler 45.000$ seviyesi altı stoplu takip edebilirler.

Bitcoin daha önceki analizlerimizde öneminden bahsettiğimiz haftalık ma20’nin üzerine çıkmayı başardı. Ancak haftalık kapanışa henüz 5 gün var ve önceki döngülerde bu hareketin fake-out olarak kaldığını görüyoruz.

Bu nedenle Bitcoin’de riskli bölgede kalmaya devam ediyoruz. Bu hafta bu seviyenin üzerinde kalmayı başarsak dahi önümüzdeki hafta kritik olacak. Daha detaylı analiz için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Bitcoin 4 haftadır yükselmeye devam ediyor. Bu noktada yatırımcıların mutlaka stop kullanmalarını ve yüksek kaldıraçtan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.

Bitcoin’e yönelik bir uyarı da analiz şirketi CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’dan geldi. Borsalardaki balina oranı (72 haftalık ortalama) %90’a ulaştı diyen Ju yatırımcıları uyardı:

“Bu seviye Şubat 2020’den bu yana görülen en yüksek seviye. O tarihlerde toplu dump öncesi bu seviyeleri görmüştük. Yüksek kaldıraçtan uzak durun”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (7)