Bitcoin’i Eleştiren Çoğu Ünlü İsim Aslında En Çok Bitcoin Alanlar Arasında

Bitcoin’i yerden yere vurmaya devam eden ancak ellerindeki kripto para birimlerini de sürekli olarak güçlendirmeye devam eden Bitcoin eleştirmenleri bugünlerde yaşanan düşüşler sonrasında ise sessiz kalmaya devam ediyorlar.

200 milyar dolarlık küçük bir piyasa olan kripto para piyasası trilyon dolarlık para birimi rezervlerine oranla çok riskli bir yatırım. Evet, herkes olmasa bile bu durumun farkında yatırımcıların sayısı giderek artıyor. Kripto paralara yatırım yapan herkes belirli bir kayıp riski olduğunu biliyor. Kimse havadan kendisine para yağacak diye düşünmüyor (belki %1 düşünüyor olabilir).

Hem eleştiriyorlar, hem stokluyorlar!

Herkes bilmese bile birçok insanın bileceği üzere ünlü bir kripto para eleştirmeni tüm kripto para forumlarına katılıyor, tüm etkinliklerde ilk kapıdan girenler arasında yer alıyor ve daha nicesi… Peki neden? Bunun nedenini bilmek aslında çok zor.

Bitcoin’i eleştirmek herkesin hakkı, kimsenin elinden bu hakkı almak mümkün değil. Ancak eleştirmenlerin tek derdi hem dikkat çekmek, hem de kripto para piyasasının gücünü daha fazla arttırmak olabilir. Büyük resmi bir tek kendilerinin gördüğünü düşünen bu kripto para eleştirmenlerinin asıl amaçları ise daha fazla para kazanmak ve daha ünlü olabilmek.

Devamlı olarak Bitcoin’i eleştiren ama her geçen gün BTC almaya devam eden kişiler bugün olduğu gibi gelecekte de olmaya devam edecektir. Normal yatırımcılar ise bu kişilerin amaçlarını hiç bir zaman anlayamayacak…

*Bitcoinsistemi.com bazı bilgilere sahip olsa bile kişilerin güvenlik ve gizliliği için bu bilgileri paylaşmıyor olabilir. İçerikte bu nedenle herhangi bir kişi ismi verilmemiştir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!