Bitcoin’in Kurucusu Olduğunu İddia Eden Craig Wright’ın Karar Davası 6 Temmuz 2020’de Görülecek!

Craig Wright ve ölen Kleiman’ın ailesi arasında devam eden davada son karar duruşmasının Hakim Bloom tarafından 6 Temmuz 2020’de görülecek olduğu doğrulandı. Son karar duruşması olması beklenen duruşma ile ilgili olarak herkes büyük bir merakla davanın sonucunu bekliyor.

Craig Wright’a daha önceki duruşmada tüm Bitcoin’lerin yarısını derhal ilgili tarih içerisinde ödemesi gerektiği belirtilmiş, ancak Craig Wright kendisinin daha sonradan gerçek Satoshi Nakamoto olmadığını iddia ederek, tüm kripto para camiasını kandırmaya yönelik açıklamalar yaptığını belirtmişti. Wright bu zamana kadar kendisinin Bitcoin kurucusu Satoshi Nakamoto olduğunu iddia ediyordu.

Bu açıklamalarından sonra gerçek Satoshi olmadığı konusu kendi eliyle ortaya çıkan, aynı zamanda milyonlarca dolar değerinde kayba maruz kaldığı gibi itibarı sıfırlanan Wright’ın şimdilerde ise avukatlarının doğruladığına göre 6 Temmuz 2020’de yapılacak davaya kendisinin de katılacak olduğu belirtildi.

Davada nelerin sorulacak olduğu ve neler yaşanacak olduğu henüz bilinmezken, özellikle gelecek dönemde 2 ay sonra görülecek davanın kendisinin Satoshi olduğunu iddia edenler için iyi bir ders, iyi bir yanıt olması bekleniyor. Kripto para camiasında o gün, bugündür kimse bu davadan sonra kendisinin Satoshi olduğunu iddia edemedi. Hakim Bloom tarafından verilen milyonlarca dolar değerindeki ceza ödenmezse Craig Wright’ın hapse girmesi mümkün olabilecek gibi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!