Bitcoin’deki Yükselişi Bilen Türk Analistin Bir Sonraki Tahmini Ne?

Özellikle son dönemdeki tahminleri başarılı bir şekilde tutan ünlü analist Selcoin, Bitcoin’deki maximalist düşünceleri ve bu teknolojiye olan inancı ile gündeme sık sık geliyor. Twitter üzerinde ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşan Selcoin, an itibarı ile BTC’nin yaşadığı son yükselişi de doğru tahmin etti.

Yatırımcılara destek ve direnç noktasının önemini çoğu kez hatırlatarak bu noktaların alım ve satım noktaları olduğunun altını çizen Selcoin, BTC’deki yükselişlerin parabolik bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

Birkaç gün önce yaptığı tahmini ile BTC’de 7100 dolar seviyelerine kadar bir çekilme olabileceğine dikkat çeken ünlü analist, bu seviyeler görüldükten sonra fiyatın 8500 ila 8750 dolar seviyelerine çıkacağını öngörmüştü.

Youtube kanalı açan ve analizlerini burada detaylı bir şekilde aktaran Selcoin, son zamanlardaki “6900 dolar seviyesine düşüşten sonra sırasıyla 7600 civarına yükseliş buradan da 7100-7200 civarına tekrar düşüş olacak” şeklindeki tahminlerini başarılı bir şekilde tutturdu. Şimdi ise yatırımcılar BTC’nin bugün 7750 dolar seviyeleri görmesinden sonra Selcoin’in sıradaki hedef olarak gösterdiği 8500 dolara gözlerini dikti.

Bu tahminin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ilerleyen saatlerde göreceğiz.

Selcoin’in Youtube kanalını takip etmek için tıklayın: https://www.youtube.com/c/selcoin

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!