Blockchain Wallet İle BitPay Arasında Entegre Ortaklık!

Blockchain.com tarafından son dakika basın açıklamasına göre kripto para birimi cüzdan sağlayıcısı şirketin 41 milyon aktif kullanıcıya BitPay ile ödeme yapma imkanını sunacak olduğu, bunu yaparken kripto para birimi yatırımcılarının hiçbir zorluk çekmeden daha kısa süre içerisinde ödemeler yapabilecekleri ve hiçbir güvenlik ve gizlilik sıkıntısı çekmeden bunu yapabilecek oldukları açıklandı.

Blockchain.com ve BitPay arasında gerçekleşen bu ortaklık sayesinde kripto para birimi cüzdan sağlayıcısı bundan sonra daha fazla entegre edilmiş cüzdanlara sahip olacak, hem de daha fazla sayıda insanın ilgisini çekerek cüzdan kullanımını daha fazla çok sayıda insan için arttırmış olabilecek.

Kripto paraların giderek daha çok sayıda insan tarafından bir ödeme yöntemi olarak kullanılması nedeniyle BitPay ile ortaklık kuran şirket sayısında artış oluyor. BitPay dünyanın en güvenilir ve en aktif kripto para ile ödeme hizmetleri sağlayıcısı olarak tanınıyor ve bu konuda diğer rakiplerine göre çok daha fazla güvenli.

BitPay sadece 99 bin 999 dolara kadar olan Bitcoin ile ödeme işlemlerine izin veriyor ve bunun üzerinde ödeme yapılmasına izin vermediği için 5 haneli rakamlara kadar ödeme yapacaklar için çok sık kullanılan bir ödeme hizmeti sağlayıcısı olarak hizmet sunmakta.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!