Bloomberg Terminal’den Yeni Kripto Para Hamlesi!

Bloomberg, yaptığı açıklamada Bloomberg Terminal‘deki kripto para verilerini içeren yelpazenin genişletildiğini duyurdu.

İlk olarak 2013 yılında Bitcoin (BTC) verilerin sağlamaya başlayan Bloomberg Terminal, kripto para birimlerine olan kurumsal ilginin artmasıyla birlikte 2018 yılında kripto para yelpazesini ilk 10’a çıkarmıştı.

Giderek artan kurumsal ilgiyi görmezden gelmeyen Bloomberg verilerini sağladığı kripto para sayısını 50’ye çıkardı.

Bloomberg Terminal artık lider kripto para birimi Bitcoin  ve popüler mem tokeni Shıba Inu’nun (SHIB) da aralarında bulunduğu Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Ripple (XRP) gibi kripto piyasasının en iyi ilk 50 kripto parasının verilerini sağlayacak.

Bloomberg Terminal müşterileri artık 50 en iyi kripto para birimi, endeksler ve vadeli işlemler için gerçek zamanlı olarak gün içi fiyatlandırmayı izleyebilecekler.

Bloomberg kripto para birimleri ürün müdürü Alex Wenham konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Misyonumuz, küresel kurumsal yatırımcı topluluğunun dijital varlıkları Bloomberg Terminalinde güvenilir ve sorunsuz bir şekilde iş akışlarına dahil etmesine yardımcı olmaktır.

Kripto pazarı geliştikçe, müşterilerimizin bu alandaki stratejilerini tanımlamalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak için veriye dayalı tekliflerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!