Boğa Piyasası FED’e Bağlı Diyen Ünlü CEO, Bitcoin’de Ayı Piyasasının Bittiğini Düşünüyor! İşte Nedeni!

Bitcoin‘de yatırımcılar 30.000 doları beklerken BTC, 28.000 dolar seviyesindeki direnci kıramıyor.

Ancak BTC ve kripto paralara olan desteğiyle bilinen SkyBrideg Capital CEO’su Anthony Scaramucci, BTC’de ayı piyasasının bittiğine inanıyor.

“Bitcoin’de Ayı Piyasası Bitmiş Olabilir!”

Yahoo Finance’a konuşan Scramamucci, BTC’nin 2023’te muazzam bir performans gösterdiğini belirterek Bitcoin’in en iyi uzun vadeli yatırım aracı olduğunu iddia etti.

Çok sayıda iflas ve çöküşün yaşandığı kripto para kışının geride kaldığına inanan ünlü CEO, BTC fiyatının önümüzdeki aylarda yükselebileceğini tahmin ettiğini belirterek yatırımcılara Bitcoin’e güvenmelerini tavsiye etti:

“Bitcoin 2023 yılında yaklaşık %70 arttı.

Bu artışların Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için yeni bir çağın başlangıcı olduğunu düşünüyorum.

Bu noktada daha fazla artış için sabırlı kalacağız ve son 20 yıldır sahip olduğumuz yaklaşımla disiplinli kalacağız.”

Cathie Wood’un Bitcoin’in 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşabileceği tahminine katıldığını belirten Scaramucci, BTC’nin insanların uzun vadede yatırım yaparken seçebilecekleri en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

“Bitcoin’i dört yıl boyunca elinizde tuttuğunuzda yani satmadığınızda diğer tüm varlık sınıflarından daha iyi performans gösterdiğini görürüsünüz.”

Boğa piyasasının FED’in faiz kararlarına bağlı olduğunu belirten Scaramucci, “Enflasyon %4-5 civarına indiğinde FED’in agresif politikası duracak. Zira FED’in %4-5 enflasyonda zafer ilan ettiğine inanıyorum. Eğer haklıysam kripto para piyasasında bir canlanma olacak.” dedi.

“CZ’ye Güveniyorum!”

Son olarak Binance ve CZ‘ye açılan davayı ve olası bir çöküşte BTC’nin nasıl etkilenebileceğini yorumlayan Scaramucci, Binnace’ın olası çöküşünün FTX’in çöküşünden daha yıkıcı olabileceğini belirtti.

CZ’nin bu sorunlarla baş edebilmesini ümit eden Scaramucci şunları söyledi:

“Binance, sektörümüzde çok önemli bir merkezi borsa. Binance’e bir şey olursa, kısa vadeli bir darbe olacağını düşünüyorum.

CZ’ye iyi dileklerimi gönderiyorum. Onu şahsen tanıyorum, CZ’yi seviyorum, umarım bu sorunları çözer. Binance’e bir şey olmasını kesinlikle istemiyorum.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!