Borsaların Çökmesine Hazır Mısınız? – 2017 Yılında Yaşananlar Tekerrür Edecek! – 404 Hatası Yolda Olabilir!

ABD’li kripto para yatırımcıları Kasım ayında Coinbase kripto para borsasının yavaşlaması-çökmesi sorununu konuşuyor. Bugünlerde kripto para borsalarında ağır bir işlem yükü var ve bu nedenle borsalarda yavaşlık hissedilmesi ve benzer sorunların 2017 yılında olduğundan daha fazla yaşanmasının mümkün olabileceği uyarısında bulunuyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin 19.400 dolar sınırını bu dakikalarda aştı ve neredeyse 700 dolar daha kazandığında 20.000 dolar seviyesine ulaşmış olacak. Bitcoin fiyatının 20.000 dolara yükselmesi veya bu sınıra ulaşması durumunda bile çok ciddi yük artışı olabileceği, bazı kripto para borsalarının ‘bilerek ve kontrollü’ olarak borsaları 2017 yılında olduğu gibi erişime kapatabilecekleri konusunda uyarılar var.

“Hata Veren Borsaları Bildirin!”

Kripto para yatırımcısı ve analistler, erişim problemi olacak olan, işlem emir botlarının kullanılmasını engelleyen, yavaşlayan kripto para borsalarının diğer yatırımcılar ile paylaşılmasını ve bir daha çöken kripto para borsalarının kullanılmamasını öneriyor.

Bazı yatırımcılar, en ufak bir hata almaları durumunda sosyal medyada bu durumu paylaşarak diğer yatırımcıları uyaracakları uyarısında bulunurken, 2017 yılında Türkiye merkezli ve yabancı birçok kripto para borsası yükseliş döneminde uzun dakikalar boyunca kapalı kalmış, işlem hatası vermiş ve birçok yatırımcı satış yapmakta zorlanmıştı.

Binance En Güveniliri Olarak Görülüyor

Bu dönemde işlemlere en hızlı onay verecek olan ve çökmesi konusunda en az beklenti olan kripto para borsası olarak ön plana Binance adlı kripto para borsası gösteriliyor. Coinbase kripto para borsasına son dönemde yaşananlar nedeniyle güvenmekte zorlanan bazı yatırımcılar şimdiden varlıklarını Binance’a ve diğer kripto para borsalarına taşıdıklarını belirtiyor.

Binance borsasına nasıl kayıt olunacağı öğrenmek için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz:

*Bu içerik Bitcoinsistemi.com’a özel olarak üretilmiştir. Herhangi bir öneri niteliğinde değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!