Brave Tarayıcısı Mart Ayında 1 Milyon Kullanıcı Kazandı

Kripto para camiasında son derece fazla tutulan ve oldukça fazla insanın aktif olarak kullandığı Brave tarayıcısı 13.5 milyon günlük aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

Kripto para yatırımcılarının özellikle kripto para borsalarına giriş yaparken aktif olarak kullandığı, gizlilik olarak diğer tarayıcılara göre daha gizli olduğu iddia edilen ancak Tor’a göre daha az gizlilik protokolü bulunan Brave’nin 1 milyon kullanıcı kazanması dikkat çekti.

Brave’den yeni yapılan açıklamada Mart 2020’de 1 milyon aktif yeni kullanıcı kazanıldığı, bu sayede 13.5 milyon aktif kullanıcı toplam sayısına ulaştıkları açıklandı.

Brave kullanımı artabilir

Çok sayıda insan özellikle bu dönemde evlerde olmasından dolayı gerek iş bilgisayarı, gerek ise diğer nedenler dolayısı ile daha gizli kalmak adına Brave gibi gizlilik odaklı tarayıcılara ilgi gösteriyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!