Bu Altcoin Apple Pay İle Entegre Oldu! Fiyat Yükselişe Geçti!

Popüler Web3 move to earn oyunu STEPN, Apple Pay’i başarıyla entegre ettiğini duyurdu.

Apple Pay entegrasyonu ile Apple Pay’i sistemine dahil eden dünyanın ilk blockchain oyun uygulaması olduğunu duyuran STEPN, uygulamasını daha geniş çapta erişilebilir kılmak amacıyla uygulama içi satın almalar için ödeme hizmeti Apple Pay’le entegre olduğunu belirtti.

STEPN- Apple Pay entegrasyonu, kullanıcıların kredi kartlarını Apple Pay’e bağlamalarına ve oyun için gerekli olan NFT’li spor ayakkabılar almalarına imkan sağlayacak.

Twitter hesabından da paylaşım yapan STEPN, “Kullanıcıların Sneaker NFT satın almak için bir kripto para cüzdanına ihtiyacı olmayacak. Hızlı, özel ve güvenli bir şekilde satın almak için Apple Pay’i kullanabilirler.” dedi.

CoinDesk’e konuşan STEPN COO’su Shiti Manghani şunları söyledi:

“iOS kullanıcılarına özgü bir teknoloji olan Apple Pay’i STEPN sistemine dahil etmenin, sonraki 100 milyon kullanıcının Web3’e katılmasına yardımcı olacak.

STEPN, Apple Pay entegrasyonunu güvence altına alan ilk blockchain oyun uygulaması oldu.
Bu tür bir entegrasyon için Apple tarafından onaylanabilmek çok prestijli ve bir ayrıcalık… Bu büyük platformlar, daha büyük kitlelere ulaşmamızı sağlıyor.

Girişimimiz her zaman hem uygulamayı hem de Web3’ü çeşitlendirmek ve ortaya çıkarmak ve yalnızca Web3 topluluğuyla sınırlı olmayan bir kitleye getirebileceği faydaları ortaya çıkarmak olmuştur.”

Duyurunun ardından GMT tokeni %13’lük bir sıçrama yaşadı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!