Bu Altcoin Hakkında Çıkan İddialar Balinaları Harekete Geçirdi! Satışa Başladılar!

Binance’te listeli Multichain (MULTI) isimli altcoin hakkında çıkan iddialar fiyatın sert bir şekilde düşmesine neden oldu.

Gelen bu iddialar arasında Multichain ekibinin Çin polisi tarafından tutuklandığı ve 1,5 milyar dolarlık fona el koyulduğu yer aldığı görüldü.

Bu iddialar sonrasında MULTI fiyatında büyük bir düşüş yaşandı. Yaklaşık olarak %27’lik bir düşüş yaşayan MULTI yazım esnasında 5,11 dolarda bulunuyor.

Çin’den gelen tutuklama iddiaları MULTI’nin fiyatını düşürürken popüler kripto para analiz platformu Lookonchain bazı yatırımcıların MULTI sattığını paylaştı.

“Bazı yatırımcıların MULTI sattığını fark ettik.

0xb4df ile başlayan bir adres 3 saat önce Gateio borsasına 494.200 MULTI (2.75 milyon dolar değerinde) yatırdı.

Hashkey isimli yatırımcı da 1 saat önce Gateio’ya 43,928 MULTI (247K dolar değerinde) yatırdı.

Hwg.eth isimli yatırımcı da çok akıllı bir hamle yaptı. Ve dün bu yatırımcının 36.243 MULTI (200.000 dolar değerinde) sattı.”

Lookonchain ayrıca Fantom Foundation Wallet‘ın 30 dakika önce Sushiswap’tan 449.740 MULTI (2,4 milyon dolar değerinde) aldığını ve satış yapma ihtimalinin çok yüksek olduğunu yazdı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!