Bu Altcoin İçin Dump Uyarısı Geldi! “Aynı Balina 3 Ay Önce de…”

Bitcoin’in 25.000$ denemesinde başarısız olması ve 23.000$ seviyelerine çekilmesi altcoinlerdeki risk iştahını da düşürdü.

Bu sırada büyük bir Shiba Inu balinasının yüklü miktarda SHIB‘i borsalara göndermesi yatırımcıları tedirgin etti.

Lookonchain’in verilerine göre bir SHIB balina adresi bugün sabah saatlerinde 182 milyar SHIB tokenini Gemini ve Cryptocom borsalarına gönderdi.

Aynı balinanın 3 ay önce de 200 milyardan fazla SHIB tokenini Cryotocom’a taşıdığı ve bundan sonra SHIB fiyatında %7’lik bir düşüş yaşadığı ifade edildi.

Etherscan verilerine göre ilgili balinanın elinde yaklaşık 40 milyon dolar değerinde 3,1 trilyon Shiba Inu tokeni var. Cüzdan ilk Shiba Inu’sunu Ağustos 2020’de satın aldı ve o sırada bunlar için 3000$ ödedi.

SHIB balinasının bu hamlesi de yeni bir düşüşün habercisi mi henüz bilinmiyor. Bir tokenin borsaya gönderilmesi satılacağı yönünde bir kanaat oluştursa da doğrudan satılacağı anlamına gelmiyor. Uzmanlar sadece bu veriye göre ticaret yapılmasının doğru olmadığını ifade ediyor.

3 ay önceki transfer sonrası fiyat hareketi:

Kaynak: Lookonchain
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!