Bu Altcoin ile Artık Dünya Genelinde Ödeme Alınabilecek: Resmi Duyuru Yapıldı!

Satıcılar artık BitPay ağ geçidini kullanarak müşterilerden MATIC altcoin ödemelerini kabul edebilecek.

BitPay, en baskın Bitcoin ve kripto para ödeme işlemcilerinden biri olmaya devam ediyor. Ödeme çözümleri sunan şirket yıllar içinde kripto para yelpazesini genişleterek müşterilere ve tüccarlara çok çeşitli dijital varlık seçenekleri sundu.

MATIC Altcoini ve Polygon Ağındaki Diğer Tokenler İçin BitPay Desteği Geldi

Genişleme hamlelerinin ortasında, BitPay kısa süre önce Polygon (MATIC) ve Polygon ağında barındırılan diğer ERC-20 tokenleri için destek sundu. Polygon, heyecan verici gelişmeyi Çarşamba günü resmi bir blog yazısında açıkladı.

Duyuruya göre, MATIC için destek bu hafta başlayacak. Buna göre müşteriler, destek gerçekleştiğinde BitPay’in ödeme işleme çözümünden yararlanarak tüccarlara MATIC ödemeleri yapma fırsatına sahip olacaklar.

Ayrıca BitPay kullanıcıları, MATIC, Binance USD (BUSD), USD Coin (USDC), Dai (DAI) ve Wrapped BTC (WBTC) dahil olmak üzere Polygon ağında barındırılan diğer ERC-20 varlıklarında takas, alım, satım, harcama ve depolama gibi uygulama içi işlemler de yapabilecek.

MATIC ödemelerinin bu entegrasyonu, Polygon ağının yerel tokenine ve buna bağlı olarak Polygon blok zincirinin kendisine daha fazla erişim sağlayacağından, kullanıcılar çeşitli BitPay satıcılarında bu token ile ödeme yapma fırsatı bulacak.

Resmi blog gönderisinden alınan bilgiler, Teksas merkezli koleksiyon pazarı Panini America’nın BitPay aracılığıyla MATIC ödemelerini resmi olarak destekleyen ilk satıcılardan biri olduğunu ortaya koyuyor.

Polygon, Ethereum blok zincirine ölçeklenebilirlik sorunlarında yardımcı olmaya çalışırken düşük ücretler ve daha yüksek verim vaadiyle övünüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!