Bu Altcoin Şirketi Kendi Coinini Binance’te Dump’ladı, Fiyat Ani Düştü!

Zincir üzerindeki veriler incelendiğinde bir kripto para şirketinin kendi sunduğu altcoinlerden yüklü bir miktarı Binance üzerinde üzerinde satarak fiyatta bir düşüşe neden olduğu gözleniyor.

Mask Network (MASK) Geliştiricileri Yüklü Miktarda Altcoin Dump’ladı

Mask Network (MASK) geliştiricilerine ait 2 cüzdan yaklaşık olarak 850.000 adet MASK tokenini Binance’e transfer etti. Transfer edilen tokenlerin toplam değeri 3.06 milyon dolar olarak kaydedildi.

Transferden önce aklaşık olarak 3.73 dolar seviyesinden işlem gören Mask Network altcoini, geliştiricilerin Binance’e yaptığı transferin ardından bu yazının yazıldığı anlarda 3.42 dolar seviyesinde bulunuyor.

Mask Network (MASK), kullanıcılara şifrelenmiş mesajları, dosyaları ve kripto para işlemlerini paylaşmanın kolay ve güvenli bir yolunu sağlamayı amaçlayan Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir uygulamadır.

Altcoin Tayvan ve Hong Kong merkezli bir geliştirici ekibi tarafından oluşturuldu ve 2020’de piyasaya sürüldü.

Mask Network, ağının güvenliğini sağlamak ve akıllı sözleşme işlevselliğini mümkün kılmak için Ethereum blok zincirini kullanıyor. Ayrıca, kullanıcıları ağa katılmaya teşvik etmek ve likidite sağlamak veya yönetişime katılmak için ödüller kazanmak için kullanılan MASK adlı yerel bir token kullanılıyor.

MASK ayrıca işlem ücretlerini ödemek ve platformdaki premium özelliklere erişmek için de harcanabiliyor.

Genel olarak Mask Network, kullanıcıların merkezi olmayan uygulamalarla etkileşime girmeleri ve blok zinciri teknolojisinin avantajlarından yararlanırken kripto para alışverişi yapmaları için daha güvenli ve özel bir yol sağlamayı amaçlıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!