Bu Altcoine Yarın Güncelleme Geliyor: Binance de Açıklama Yaptı!

Cosmos ekosisteminde bir merkeziyetsiz borsa (DEX) ve altcoini olan Osmosis (OSMO) kısa bir süre içerisinde yeni bir güncellemeye kavuşuyor.

12 Aralık (Yarın) 2022 Türkiye saati ile 18:00’de gerçekleşecek olan güncellemeye dünyanın en büyük kripto para borsası Binance de destek vereceğini açıkladı.

Osmosis (OSMO) Altcoin Güncellemesi Neleri İçeriyor?

Osmosis’in V13.0.0 güncellemesi için yapılan teklif %99.49 oranında kabul gördü.

Güncellemenin, sıkı bir şekilde korele olması amaçlanan iki varlık için düşük slippage sunmak üzere tasarlanmış bir Stableswap havuzunun tanıtılmasını, IBC Oran Sınırı modülünün eklenmesini, zincirler arası CosmWasm sözleşmelerinin desteklenmesini ve teminat likidasyonunun kullanımı için bağlı likiditenin anında serbest bırakılmasına izin verilmesini içerdiği bildiriliyor.

Çok beklenen stableswap AMM eğrisi v13 güncellemesine dahil edilecek ve Osmosis kullanıcılarının sıkı bir korelasyon içinde olması amaçlanan çiftler için daha optimize edilmiş likidite havuzları oluşturmalarına olanak tanıyacak.

Fiyatlandırma oranları 1:1’den farklı olan varlıklar için farklı ölçeklendirme faktörleri belirleme yeteneği, burada kullanılan stableswap eğrisinin temel bir özelliği.

Osmosis özelleştirilebilir likidite havuzlarına sahip. LP’lerin yalnızca eşit orana sahip iki tokenlı bir havuza likidite sağlayabildiği Uniswap’in aksine, Osmosis birkaç altcoinli ve eşit olmayan oranlara sahip havuzlara likidite sağlamaya izin veriyor.

Osmosis, arbitrajcılar ve LP’ler gibi olgunlaşmakta olan bir DeFi piyasasındaki aracıların, fırsatları kendi kendilerine tanımlamalarına ve parametreleri ayarlayarak bunlara tepki vermelerine olanak tanıyan daha esnek bir çözüme ihtiyaç duyduğunu savunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!