Bu Coinler 1-7 Gün Arasında Yatırımcılarını Zengin Ediyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin son günlerde yatırımcılarına az kazandırıyor olabilir. Ancak yatırımcıların yine de en fazla güvendikleri kripto para birimi olma özelliğini koruyor ve bu özelliği ile özellikle de son dönemde yatırımcılarının dikkatinden kaçmıyor.

Ancak kısa vadede çok daha fazla kazandıran daha riskli kripto para birimleri de yok değil. Kısa vadede %450’ye varan kazanç getiren kripto para birimlerinin olduğu piyasada her türden yatırımcı ve her türden risk profiline göre kripto para birimi mevcut.

Bu Kripto Para Birimi 1 Saatte %120 Kazandırdı

Son 1 haftanın en çok kazandıran kripto para birimleri arasında %449 kazanç ile zirvede olan Advanced Internet Blocks (AIB) dikkatleri üzerine çekiyor. Bu 7 gün içerisinde en fazla kazandıran coin olma özelliğine sahip olan AIB, aynı zamanda 1 saat önceye oranla %120 daha fazla kazanç getirdi. 1 saat önce yatırım yapan yatırımcısına %120 oranında kazanç sağlayan AIB, özellikle de yatırımcılarına bu kadar kısa süre içerisinde böylesi yüksek kazanç sağlaması ile yatırımcılarının dikkatini çekmiş durumda.

24 saat içerisinde %100’ün üzerinde kazanç getiren Advanced Internet Blocks (AIB) piyasada çok kazandıran kripto paralar arasında tek değil.

ColossusXT (COLX) – 7 Günde %232 Kazandırdı!

Lider kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin ve ilk 5’liye göre ColossusXT (COLX) çok fazla kazandıranlar arasında yer aldı. COLX, kısa süre içerisinde %232 oranında kazanç sağlarken, 100 dolar yatıran bir yatırımcı 332 dolara olarak 7 gün içerisinde parasını geri almış oldu.

9 milyon dolardan çok az daha fazla piyasa hacmine sahip olan bu kripto para birimi 173. sıradan bu kadar çok kazanç sağlarken her yatırımcının yatırım yapmak için uygun görmeyeceği kripto paralar arasında. Bazı yatırımcılar 100. sıradan sonra olan coinleri riskli görürken, bazıları ise asıl kazancın 100. sıradan sonra gelen kripto para birimleri (coinler) ile mümkün olduğuna işaret ediyor.

GreenPower (GRN) – 7 Günde %135 Getiri Sağladı

Son 24 saat içerisinde hafif kayıplar yaşamasına rağmen 7 gün içerisinde %100’ün üzerinde kazanç getiren kripto para birimleri arasında 20 milyon dolardan biraz fazla piyasa hacmi ile bilinen 126. sırada bulunan GreenPower (GRN) adlı coin mevcut. 7 günde %135 getiri sağlayan bu coin özellikle de son zamanlarda yatırımcılarına büyük kazanç sağlayan kripto para birimleri arasında ‘%100’ün üzerinde kazanç sağlayanlar’ listesine girmiş durumda.

Bitcoin 2 (BTC2) – 24 Saatte %122 Kazandırdı!

Bitcoin adı ile anılıyor olmasına rağmen Bitcoin’le yakından uzaktan hiçbir alakası olmayan Bitcoin 2 (BTC2) adlı kripto para birimi 24 saatten daha kısa süre içerisinde %122 kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde de yükseliş eğilimlerini sürdüren Bitcoin 2 (BTC2), özellikle bu dönemde en fazla dikkat çeken ve en fazla yükseliş gösteren kripto paralar arasında kendisine yer bulmakta.

Bitcoin 2 özellikle de bu hafta takip edilmesi gereken kripto para birimleri arasında ilk sıralarda yer alırken, onunla beraber Bonorum (BONO), LINK, Bitcoin (BTC), PRIZM (PZM), NEO adlı kripto para birimlerinin de takip edilmesi öneriliyor. Analistler, özellikle bu kripto paraların bu hafta en çok kazandıranlar arasında yerinin olabilecek olduğuna değinirken, bazıları ise LINK’ın bu hafta pek fazla yükseliş göstermesinin beklenmediği yönünde görüş bildirmekte.

Bitcoin’e ve Ethereum’a Çok Dikkat!

Analistler, Ethereum’da 380 dolar seviyesi yeniden görülmüş olsa bile geri düşüşün çok fazla mümkün olabildiğini, Bitcoin’in ise bu hafta 11.300 dolar sınırına kadar yükseliş gösterebilse bile gerileme ihtimalinin mümkün olabilecek olduğuna değiniyorlar. Bitcoin ve Ethereum lider kripto para ve altcoin olarak birbirinden ayrılırken yatırımcıların ne olursa olsun takip etmesi gereken kripto paralar arasındalar.

*Yükselmiş ürünlere yatırım yapmak çok risklidir. Yatırım stratejisi dahilinde yükseliş ürünlere zirveden yatırım yapmayıp düşüş seviyelerini bekleyerek hareket etmek son derece önemlidir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!