Bu İndikatöre Göre Bitcoin Çok Ucuz Dedi, Ralli İçin Tarih Verdi!

Bitcoin‘in bu hafta başlarında yeniden 40.000$’ın altına inmesi bazı yatırımcıları tedirgin etti.

ABD borsaları ile birlikte son iki gündür toparlamaya çalışan Bitcoin bugün 41.000$ seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

Teknik ve bazı onchain veriler Bitcoin’de boğa moduna geçmek için henüz erken olduğunu söylese de, herkes aynı fikirde değil.

ABD’li hedge fonu Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead bir blog gönderisinde Bitcoin’deki son durumu değerlendirdi.

Daha fazla kurumsal yatırımcının kriptoya girmesiyle Bitcoin’deki oynaklığın azalacağını ifade eden CEO, BTC’de %80’lik düşüşlerin görüleceği bir ayı piyasası beklemediğini ifade etti.

“Geçmişte %80 düşüşlerin yaşandığı iki ayı piyasası yaşamış olsak da bu BTC’nin ilkel geçmişiyle ilgili. Önümüzdeki ayı piyasalarının daha sığ olacağını düşünüyorum. “

Kolay para kazanmanın artık daha zor olduğunu ifade eden Morehead önümüzdeki süreçte 100x rallilerinde yaşanmayacağını ifade etti.

Yatırımcıların Bitcoin ve kripto paralara girmek için hisse senedi, tahvil ve gayrimenkullerini satacaklarını belirten Morehead, önümüzdeki 6 12 ay içerisinde büyük bir ralli yaşanacağını belirtti.

CEO, Bitcoin’in 11 yıllık üstel büyüme trendine göre nadir görülen bir ucuzluk seviyesinde olduğunu da sözlerine ekledi. Grafiğe göre Bİtcoin 11 yıllık büyüme trendinin %56 altında işlem görüyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!