Bu Kripto Para Borsasında Alım Satım ve Para Çekimlerinde Sorunlar Yaşanıyor!

Kripto para borsası Coinbase, yaptığı açıklamasında platformda alım satımlarda ve para çekimlerinde teknik hatalar oluştuğunu bildirdi.

Kripto Para Borsası Coinbase, Platformdaki Sorunu Araştırıyor

Bitcoin borsası Coinbase, platformunda teknik sorunlar olduğunu ve bu sorunların işlem yaparken ya da çekilecek varlıkları seçerken müşterilere sorun yaşatabileceğini belirtti.

Şirket, hem web hem de mobil platformlarında “yüksek hata oranlarını” araştırdığını belirten bir açıklama yayınladı.

Coinbase, müşterilerine fonlarının güvende olduğu ve ekibinin sorunu mümkün olan en kısa sürede ele almak için özenle çalıştığı konusunda güvence verdi. Şirket, uygun olur olmaz daha fazla güncelleme sağlayacağına dair güvence verdi.

Bununla birlikte şirket, son güncellemelerinde bir çözüm uyguladıklarını ve sonucu gözlemlendiklerini bildirdi.

Şu an itibariyle, giriş sorunlarından kaç kullanıcının etkilendiği belli değil.

Borsada kısa bir süre önce daha bir kesinti yaşanmıştı.

Coinbase’in bu tür teknik sorunları ilk kez yaşamadığını belirtmek gerekir. Sadece iki gün önce 14 Mart’ta borsa, web sitesini, mobil uygulamasını ve Coinbase Prime’ı etkileyen giriş sorunları ile ilgili sorunlar bildirdi. Benzer bir açıklamada, şirket sorunu kabul etti ve müşterilerine fonlarının güvende olduğuna dair güvence verdi. Coinbase daha sonra sorunu tespit edip düzeltti ve kullanıcılarına verdiği rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

Kripto para dünyasında teknik sorunlar nadir değil ve Coinbase gibi borsalar, ticarete olan talep arttıkça ara sıra yaşanan aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalıyor.

ABD merkezli şirket kısa bir süre önce ayrıca USDC/USD dönüşümlerini geçici bir süreliğine durdurarak tepki çekmişti.

Güncelleme

Coinbase, internet sitesini tüm sistemlerin çalışır durumda olduğunu belirtecek şekilde güncelledi. Kullanıcılar artık normal şekilde alım satım yapabiliyor ve varlık çekebiliyor. Coinbase ayrıca teknik sorunun çözüldüğünü ve ekibinin istikrarlı ve güvenli kalmasını sağlamak için platformu izlemeye devam edeceğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!