Bu Kripto Para Projesi, Sert Piyasa Düşüşüne Rağmen Rekor Kırıyor!

Kripto para piyasası büyük bir çöküş yaşıyor. LUNA ile başlayan ve UST ile devam eden kriz, bütün kripto para piyasasındaki fiyat dengelerini oynattı.

Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) gibi sektöre liderlik eden kripto paralar da kritik desteklerin altına indi. Buna rağmen bir kripto para ve blockchain projesi, rekor kırmayı sürdürüyor.

Ethereum Ağındaki Alan Adlarına Akın!

Ethereum ağının alan adı hizmeti olan Ethereum Name Service, yeni kullanıcı rekoru kırdı. ENS’in önde gelen geliştiricisi Nick Johnson konu hakkında yayınladığı gönderide, Web3 odaklı alan adı projesinin rekor kırdığını ifade etti.

Mayıs ayının bitmesine hala 1 hafta olduğunu ancak şimdiden takip ettikleri her bir ENS ölçütünde rekor geldiğini paylaşan geliştirici, oldukça iyimser.

Bunun temel sebebi ise ENS’in son zamanlarda elde ettiği popülarite.

Bunun yanı sıra ENS topluluğunun oldukça büyük ve kapsayıcı olması da insanları buraya yönlendiriyor olabilir. Ethereum ağındaki işlem ücretlerinde ve ETH fiyatında yaşanan sert düşüş de tabii ki ENS kullanımına katkı sağlıyor.

2017 yılında kurulan bu blockchain protokolü, insanların Ethereum ağı üzerinde dijital bir kimlik ve alan adı oluşturmasını sağlıyor. NFT formatında olan bu alan adları, rekor fiyatlara satılıyor.

Johnson, kısa sürede 304.968 kişinin ENS alan adı aldığını, 13.260 yenileme olduğunu ve 3.165 ETH’nin kullanıldığını aktardı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!