Bu Kripto Paranın Yükselişi, SHIB ve DOGE’a Fark Attı!

Kripto para sektörü neredeyse 2021 yılı boyunca Dogecoin (DOGE) ve bunun kopyası projelerin rekorları ile anıldı.

Dogecoin’in efsanevi rallisinden sonra kopya projeler piyasada adlarından söz ettirdi. Bunların en günceli ise Shiba Inu (SHIB) olmuştu.

SHIB fiyatı kısa süre içerisinde rekor bir artış elde ederek top 10 içerisine kadar girdi ve DOGE’u bile kısa süreliğine geçti.

LRC Neden Yükseliyor?

Şimdi ise bu iki kripto para projesinin yükselişini de geride bırakan bir proje var. Loopring (LRC), SHIB ve DOGE’un 30 günlük yükselişini geride bırakmayı başardı.

Aktarılan verilere göre, Ethereum ağı tabanlı L2 çözümü LRC, 30 günde %790 yükseliş elde etti. SHIB bu sürede %91, DOGE ise sadece %10 yükselebildi.

LRC fiyatının yükselişi bu haftanın başından beri hız kazandı ve bunun sebebi GameStop ile yapılacak bir anlaşma gibi gözüküyor.

Loopring’in Github kodlarına bakıldığında bunun GameStop’un NFT koleksiyonunu piyasaya sürecekleri ağ olabileceği görülüyor.

2017 yılında ICO yapan ve 45 milyon dolarlık fon toplayan LRC, daha sonra artan regülasyonlar nedeniyle bu fonların hepsini iade etmişti. Ethereum ağı üzerinde çalışan LRC, aynı zamanda bir hayli popüler olan zkRollup teknolojisini kullanmakta. Bu da çok hızlı ve daha ucuz işlemler anlamına geliyor.

Bu gelişme ise ilk olarak 4 Kasım tarihinde ortaya çıktı ve fiyat yükselişi o tarihten beri devam ediyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!