Bu Kripto Parayı Elinde Tutanların Sayısı Gittikçe Artıyor: Boğa Hazırlığı Mı?

Kripto para analiz hizmeti veren Santiment‘e göre, elinde LINK bulunduranların sayısı istikrarlı bir şekilde artıyor.

Kripto Para Sektöründeki Ayı Piyasasına Rağmen LINK Adreslerinin Sayısı Artıyor

Santiment konuyla ilgili attığı tweette şunları söyledi:

Pazar günü LINK’in fiyatının 7 doların üzerine çıkmasıyla balina adreslerinin sayısının artmaya devam ettiği görüyor. LINK’in ilk kez halka arz edildiği 2017 yılının rekoru kırılmış durumda. Balina cüzdanlarının sayısı da 458’a ulaştı ve her adres şu anda neredeyse 700.000 dolara eşdeğer olan en az 100.000 LINK tutuyor.

Aynı kaynak tarafından aktarılan Chainlink’e ilişkin verilere göre, bu yılın Mart ayından bu yana, kripto para biriminin orta ve büyük ölçekli sahiplerinin 47.31 milyon LINK satın almak için 312.7 milyon dolar yatırım yaptığı belirtiliyor.

Ayı piyasasının özellikle acımasız geçen son aylarında, diğer birçok kripto para gibi LINK de belirli bir fiyat aralığında sıkışıp kaldı.

Bu durumda 6 dolar ile 8.5 dolar arasında işlem görüyordu. Buna karşılık, Bitcoin karşısında LINK Mayıs başından bu yana %75 artış gösterdi.

Chainlink, gerçek dünya verilerini Blockchain üzerinde akıllı sözleşmelerle bağlamak için oracle ağlarını geliştirmeye çalışıyor.

Chainlink geçen yıl eski Google CEO’su Eric Schmidt’i stratejik danışman olarak işe almıştı.

Chainlink’in rakiplerinden daha iyi bir teknolojiye ve ölçeklenebilirliğe sahip olduğunu belirten eski Google CEO’su Eric Schmidt’in sözleri de LINK’e gösterilen ilginin boşa olmadığını gösteriyor.

Eric Schmidt, 2001’den 2011′e kadar Google’ın CEO’su olarak görev yaptı. Schmidt’in görev yaptığı sürede Google bir çok başarıya imza atmıştı. Bu süre zarfında Google, Gmail, Google Haritalar ve Chrome gibi hizmetleri başlatmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!