Bu Mem Token ABD Hamlesi Sonrası Yüzde 50 Arttı!

2021 yılında adını Elon Musk’ın köpeğinden alan ve Londra’da otobüslerde ve metro istasyonlarındaki reklam panolarında yer alan Flokı Inu yeniden reklamlarıyla boy gösteriyor.

Bu noktada FLOKI dünyanın en canlı yerlerinden biri olan New York’taki Times Meydanı‘nda yer alan reklam panosunda yerini aldı.

X hesabından reklam kampanyasını duyuran FLOKI bu haberden sonra yaşanan mem token rallisinin ortasında son 24 saatte %57 artış kaydetti.

“Floki agresif bir kampanyayla New York’un ana akımına geri döndü: Times Square Plaza!

15 Mart’ta başlayacak ve tam ÜÇ AY boyunca devam edecek olan Floki, New York’taki tarihi ve unutulmaz Times Square Plaza’da, Times Meydanı’ndaki Nasdaq reklam panosunun hemen yanında yer alan MASSIVE çift taraflı HD LED ekranda dikkat çekici bir şekilde sergilenecek!

Bu reklam ‘New York’a Açılan Kapı’ olarak bilinen Times Square Plaza’nın kalbinde stratejik bir konuma sahiptir.”

New York Times Meydanı hakkında bazı ilginç bilgiler veren Flokı Inu ekibi Times Meydanı’nın her gün şaşırtıcı bir şekilde 330.000 ziyaretçiyi ağırladığını ve her yıl 50 milyon kişinin buradan geçtiğini söyledi.

FLOKI ekibi bu konuda “İnsanlar New York’u düşündüklerinde Times Meydanı’nı düşünüyorlar. Benzer şekilde insanlar mem tokenleri düşündüklerinde de akıllarına FLOKI geliyor. Tesadüfen birçok kişi, kripto paranın şimdiye kadar tanık olduğu en patlayıcı boğa koşusunun ön saflarında durduğumuzu düşünüyor.” dedi.

Son 24 saatte %57; son 7 günde ise %265 artış kaydeden FLOKI yazım esnasında 0,0002065 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!