Büyük Borsalar Açıkladı: Merakla Beklenen Altcoin Bugün Listelenecek! İşte Detaylar

Yapılan duyurulara göre, Optimism’in yakında piyasaya süreceği OP isimli yönetim altcoini merkezi borsalarda listelenecek.

Kripto Para Borsaları OKX, LBank, MEXC ve AAX, Optimism (OP) Altcoinini Yakında Listeleyeceklerini Duyurdu

Aralarında OKX, LBank, MEXC ve AAX’ın da bulunduğu birçok borsa, bugün farklı saatlerde yayınladıkları blog yazılarında Optimism tokenini listeleyeceklerini duyurdu. Optimism henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Söz konusu borsaların tamamı ilk etapta OP token yatırım işlemlerini kullanıcılara açacak. Listelemelerin tam olarak hangi tarihte yapılacağı ise kesinlik kazanmadı ancak birçok borsa bugünden yatırım işlemlerini kullanıcılara açıyor.

Rollup tabanlı bir Katman 2 ağı olan Optimism, Ethereum uygulamalarının ana Ethereum Blockchain’indeki güvenlik seviyesini korurken daha hızlı ve daha ucuz işlemler gerçekleştirmesini sağlıyor.

OP Tokenleri Kullanıcılara Ücretsiz Bir Şekilde Airdrop Olarak Dağıtılmıştı

İlk token arzı, Optimism’i erken dönemde kullanmaya başlayanların yanı sıra çoklu imza cüzdanlarını imzalayanlar, DAO seçmenleri ve Gitcoin bağışçıları gibi Ethereum’daki aktif katılımcılar da dahil olmak üzere kullanıcılara geriye dönük bir airdrop yoluyla dağıtılacak. Adreslerinin snapshot’ı 25 Mart tarihinde çekildi.

İlk duyuruya göre, 248.000 adrese 214 milyon OP tokeni (toplam 4.29 milyar arzın %5’i) ayrıldı ve  böylece uygun adreslerin ortalama olarak 860 token elde etmesi planlandı. Ancak bu adreslerden 17.000’i daha sonra çıkarıldı ve beklenen toplam 231.000 adrese düştü.

Optimism, Paradigm liderliğindeki Mart ayı finansman turunda 150 milyon dolar topladı ve projenin değeri 1.65 milyar dolar oldu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!