ByteDex’te Başdöndüren Gelişmeler

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Global Hibrid Kripto para borsası olan Byte Exchange’in ana işlem birimi ByteDex Token’in ICO süreci devam ederken aynı zamanda Global bir listelenme haberi resmi olarak ilan edildi.

Dünyanın sayılı Global borsalarından olan, güven endeksi ve hacim olarak Global’de ilk 20 borsa arasında yer alan Estonya merkezli P2PB2B Kripto para borsası resmi açıklama ile ByteDex Token’i listeleyeceğini duyurdu.
Ayrıca ByteDex Token P2PB2B borsasında borsa içi ön satışa sunulacak (IEO). Borsa içi satış 31 Temmuz ve 15 Agustos tarihleri arasında yapılacak. (https://p2pb2b.io/token-sale/288/ )

Böylelikle ByteDex Ekosisteminin en önemli unsurlarından birisi olan Bytedex Token henüz ICO sürecinde top 20’de olan Global bir borsada listelenmiş oldu.

ByteDex resmi kanallarında  yapılan bir diğer açıklamaya göre de ByteDex Token’in listeleneceği diğer bir Global borsanın bu Cuma “Muhteşem Cuma” etkinliğinde (23.07.2021) ilan edilecek. Muhteşem Cuma etkinliği her hafta Cuma günleri ByteDex’in resmi telegram kanallarında düzenleniyor ve katılımcılara BYTEDEX Token ödülleri dağıtılıyor. ByteDex Token kendi Borsası Byte Exchange’de işlem görmeye başladığında aynı anda 2 ayrı Global borsada da alım satıma açılacağı son açıklamalarla kesinleşmiş oldu.

ByteDex Ekosisteminin kendi Özel Kripto para cüzdanı olan ByteW’nin ise ilk versiyonu kullanıcılar ile buluştu.  İlk test amacıyla ByteDex Telegram grubunda kullanıcılarla buluşan Byte Wallet (Byte W)’nin Google Play ve Apple Appstore başvurularının yapıldığı belirtildi. Aynı anda 3 ayrı Blockchain ağında işlem yapabilmeye imkan veren ByteW, Byte Exchange’in ana kullanım cüzdanı olarak ByteDex ekosistemindeki yerini almış oldu. Byte W’nin DEX borsalar ile Byte Hibrit Borsası arasında köprü görevi görerek, DEX borsalarında kullanıcıya yansıtılan yüksek işlem hacimlerinin Byte Exchange üzerinden giderilmesini sağlayacağı belirtiliyor.

Bununla birlikte Global planda marketinge hız veren ByteDex projesi yeni bir ödül programı başlattı.
50 bin dolarlık ByteDex Token havuzuna sahip olan ByteDex Bounty programı ile yarışmaya katılanlar belirlenen kurallara göre Sosyal Medya mecralarında hem yeteneklerini gösterecekler hem de 50 bin dolarlık ByteDex Token Havuzundan pay alabilecekler.  ( Bounty ödül programı ile ilgili ayrıntılar için (https://bitcointalk.org/index.php?topic=5349907 )

Byte Exchange’in diğer özellikleri olan ByteDex Stakei ByteDex Brokers gibi modüllerin eylül ayına kadar tamamlanacağı ve 2022 yılı başlarında kendi blockchain ağına taşınacağını daha önce websitesi üzerinde açıklanmıştı. ByteDex’in Borsa Tokeni BYTEDEX Token ICO’su 30 Temmuza kadar devam edecek. ByteDex websitesinde yer alan bilgilere göre bu güne kadar 130 Milyon BYTEDEX Token global kullanıcılarla buluştu. ByteDex ile ilgili gelişmeler https://bytedex.io/ sitesinde her hafta yayınlanmaya devam ediyor.

Yorumları Göster (2)

  • Geleceğin borsasında bulunmakdan gurur duyuyorum. #Bytedex türkiye ve dünyada parmakla gösterilen dev bir proje olacaktır..

  • Fikirlerine değer verdiğim bir insanın dediği gibi "Blockchain dünyası henüz Türk zekasıyla tanışmadı." İnşallah bu proje blockchain dünyasına Türk damgasını vuracak ve takip eden diğer Türk projelerine de güven oluşmasını sağlayacak.