Çakma Satoshi Konuştu: Bitcoin Asla 20.000 Dolar Olmaz!

Kısa süre önce yargıç tarafından cezalandırılan ancak daha sonrasında kendisinin gerçek Satoshi olmadığını itiraf eden Craig Wright, bugün ise kripto para birimi Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulunarak gündeme geldi. Bitcoin’de asla 20 bin dolar veya 200 bin dolar piyasa fiyatının görülmeyeceğini, 1 milyon dolarların ise her zaman için bir ‘gerçek olmayacak beklentilerden birisi’ olduğuna değinen Craig Wright, piyasada bu tür bir hareket beklenmemesi önerisinde bulunarak sözlerini sürdürdü.

Kripto para yatırımcıları uzun vadede 1 milyon dolar iddialarını son zamanlarda sık sık gündeme getiren analistler dolayısı ile duysalarda çoğu kişi bu tür bir yükselişin asla gerçek olmayacağını düşünerek hareket ediyor. Zira 1 milyon dolar piyasada bir kriz ortamına sebep olabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!