Cardano (ADA) İçin Beklenen Tarih Belli Oldu

Cardano’nun (ADA) günlerdir beklenen akıllı sözleşme tarihi sonunda belli oldu. 12 Eylül olarak belirlenen akıllı sözleşmenin haberi bile coinin ciddi şekilde yükselmesini sağlamış, ADA son 7 günlük sürece bakıldığında %46 artışla 2 doların üzerinde işlem görmeye başlamıştı. Bu güçlü ivme söz konusu coinin 3.lüğe yükselmesini sağladı ve gözler bir anda Cardano’ya çevrildi.

Coingecko verilerine göre ADA’nın üstünde şu an sadece Bitcoin ve Ethereum yer alıyor. Hemen altında ise Binance Coin (BNB) ve Tether (USDT) yer alıyor. Coinmarketcap verilerine göre ise ADA Binance Coin’den sonra 4. sırada.

Nereden Nereye?

Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson tarafından 2015 yılında kurulan Cardano’nun fiyatı, şimdi 2 dolardan daha değerli olmasına rağmen bir Cardano jetonu 2020’nin sonlarında 10 sent değerindeydi.  Söz konusu kripto değer an itibarı ile 2,048 dolardan işlem görmeyi sürdürüyor.

ProChain Capital başkanı David Tawil, hard fork ve akıllı sözleşme güncellemesini “kritik” olarak nitelendirdi ve Ethereum’un artık daha fazla rekabet gördüğünü kaydederek genel olarak akıllı sözleşmelerin henüz gelişimin ilk aşamalarında olmasına rağmen zaman içinde mükemmelleştirmeye devam edeceğini ifade etti.

Cardano ile çalışan yazılım mühendisi Kevin Hammond ise

Elbette en iyi şey, tüm bu ek işlevselliktir, başka bir hard fork gerektirmeyecektir. İnsanların istedikleri DeFi uygulamalarını geliştirebilecekleri bir durumda olacağız.

dedi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)