Cardano Kurucusu Bu Altcoinin Taraftarlarına Seslendi: “Hakkımda Komplo Teorisi Üretmeyi Bırakın!”

Cardano kurucusu Charles Hoskinson muhtemelen kripto sektöründeki en tartışmalı kişiliklerden biri. Ethereum’un kurucu ortağı yıllardır kripto para sektöründe başka hiç kimsenin olmadığı kadar yer aldı ve yıllar içinde defalarca tartışmalara neden oldu.

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson, XRP Topluluğundan Komplo Teorisi Üretmeyi Bırakmalarını İstedi

Ancak son olarak Cardano kurucusu Hoskinson, Ripple ile SEC arasındaki davaya ilişkin yaptığı açıklamalarla gündem yaşattı.

Hoskinson, 21 Ekim’de YouTuber BitBoy Crypto ile yaptığı bir röportajda, XRP topluluğunu devam eden davalarıyla ilgili komplo teorilerini yaymayı bırakmaya davet etti.

Hoskinson’ın Ripple’ın öncelikle net düzenlemelerin olmaması nedeniyle SEC tarafından soruşturulduğunu belirtmesinin ardından, Twitter üzerinden birçok teori ortaya atılmıştı.

Diğer şeylerin yanı sıra Charles Hoskinson, Ethereum’un kurucu ortaklarından biri olduğu ve Ethereum’un Hinman aracılığıyla SEC tarafından destekleneceği için SEC’in yanında yer almakla suçlandı.

Hoskinson katıldığı programda bu iddialara şöyle cevap vermişti:

“Ama benim tek yorumum kazanacak olan şeye odaklanmak ve köprüler ve ilişkiler kurmaya odaklanmaktı. Bu yorumlar yüzünden, binlerce ve binlerce ve binlerce tweet, Twitter’da trend oldu, büyük komplolar iddia edildi. İnsanlar bana saldırdı, huysuz bir çocuk olduğumu, profesyonel olmadığımı söylediler. Tüm bunlar sadece kin ve olumsuzluktan ibaretti.”

Hoskinson ayrıca Ripple CTO’su David Schwartz’a da seslendi:

“David Schwartz beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ve bu beni üzüyor. XRP topluluğuna komplo teorilerini bırakmalarını söylese ne güzel olurdu. Belki de bunu yapmalısınız, çünkü günün sonunda hepimiz bu alanda birlikte yaşamak zorundayız ve bu çılgınlık karşısında susmak hiçbir şeyi çözmez.”

Hoskinson’a göre, XRP taraftarlarından olumsuz tepkiler alıyordu, ancak yine de topluluktan Ripple’ın davayı kazanmasına yardımcı olacak köprüler ve unsurlar inşa etmeye odaklanmalarını istiyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!