Cardano’ya Yeni Bir Güncelleme Geliyor

Dijital para sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Cardano (ADA) şubat ayında gerçekleşmesi öngörülen bir güncellemeyle gündeme geldi. Kripto para piyasasının en değerli 11. kripto para birimi olan ADA’nın ana ağı olan Shelley’nin konsensüs yönteminin güncelleneceği ve alt yapının şu an için gayet iyi durumda olduğu belirtilirken şubat ortası gibi OBFT hard fork’unun hayata geçirileceği ifade edildi.

Cardano’nun Blockchain firması IOHK’nın kurucu ortağı ve CEO’su Charles Hoskinson, Daedalus Cardano cüzdan yazılımı ve Ledger donanım cüzdan entegrasyonunun kullanıma hazır olduğunu ifade etti ve tüm bunlara ek olarak Haskell cüzdan geliştirmesi için de harekete geçtiklerini belirtti. Öte yandan Hoskinson, yatırımcıları rahat olmaları konusunda uyardı. OBFT hard forku sonrası ADA değerinde önemli bir artış olması ve bunun fiyata olumlu yansıması bekleniyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!