Charlie Lee’ye Göre Litecoin’i (LTC) Mükemmel Yapan 9 Şey!

Litecoin 2021 yılında 10.yıl dönümünü kutladı. Bitcoin’in altın olduğu bir dünyada Litecoin’i gümüş olarak nitelendiren kurucu Charlie Lee, Litecoin’in 10 yıllık serüvenine ışık tutarken LTC’nin kendisine göre neden üst düzey bir kripto para birimi olduğunu açıkladı.

1- “Litecoin hiç kesinti yaşamadı”

“Piyasa değerine göre birinci ve ikinci kripto para birimi olan BTC ve ETH bu süreçte kesinti yaşamasına rağmen Litecoin yaşamadı. Bitcoin bile fork gibi sorunlarla karşılaştı ve kısa süreli kesinti yaşadı. Ancak Litecoin piyasaya sürdüğüm Ekim 2011’den itibaren hiç kesinti yaşamadı.”

2- “Her zaman en iyi 10 kripto para birimi arasında oldu”

“Sıralamada yukarı ve aşağı gitmiş olabilir, ancak Litecoin piyasaya çıktığından bu yana piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında yer aldı. Şöhreti sadece 15 dk’dan ibaret olan çok sayıda kripto para var. LTC her zaman spot ışıklarının altında oldu.”

3- “Güvenlik”

“Litecoin’in madencilik algoritması ona ekstra bir güvenlik sağlıyor.”

4- “LTC yüksek likiditeye sahip”

“LTC büyük borsaların tümünde listeleniyor. İşlem ücretinin düşük oluşu ve hızlı işlem oranı değişim aracı olarak da popülaritesini artırdı. ”

5- “Bitcoin dışındaki kripto paralardan daha fazla ATM desteğine sahip”

“Bitcoin’in 15.000 ATM’si varken, LTC’nin 9425 ATM’si mevcut. Litecoin’i alıp satabileceğiniz bir çok yer var. LTC en iyi desteklenen ikinci kripto para birimi.”

6- “Litecoin Paypal tarafından desteklenmektedir.”

7- “LTC’ye gizlilik özelliği gelecek.”

8-” LTC’lerin neredeyse %2’si Grayscale Litecoin Trust’ta kilitli durumda”

9- “Litecoin, Lee’nin parasını aldıktan sonra hayatta kaldı”

Lee, 2017’nin sonunda, kripto para çöküşlerinin zirvesine yakın bir yerde, çıkar çatışması ve diğer nedenlerle tüm LTC’lerini sattı. “Pek çok insan Litecoin’i bıraktığımı düşünüyor çünkü artık üzerinde çalışmak için hiçbir teşvikim yok. Ama bu doğru değil çünkü o benim bebeğim, tabiri caizse LTC benim mirasım.”

LTC Günlük Grafik
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!