Çin’de 145 Sayfalık Yeni Blockchain Merkezi Olma Planı Yayınlandı!

ABD’nin yaptırım tehditlerine karşı özellikle son dönemde çok ciddi baskı altında kalan Pekin merkezi hükümeti bugün yeni bir taslak yayınladı. 145 sayfalık Blockchain merkezi olma taslağına bakıldığında ülkenin Blockchain merkezi olabileceği ve bunun başkent bölgesinde olacağı ifade edildi.

Belçika, Almanya ve Fransa gibi ülkeler bile böyle adımlar atmazken özellikle Pekin yönetiminin bu konuda adım atmış olmasının son derece şaşırtıcı bir hamle olduğu ve bölgede Blockchain merkezi olarak kurulacak özel alanların olabileceği iddia edildi.

Taslak metin İngilizce olarak ve diğer dillerde yayınlanacak mı merak edilirken, ilk dakikalarda taslak metnin sadece İngilizce sürümüne ulaşılabildiği belirtildi. Henüz bu planların kademeli olarak işleyecek olduğu için metnin son halinin uzun süreler içerisinde zaman aralığında düzenlenebilecek olduğu ifade edildi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!